Булевард Цар Освободител остава затворен за ремонт. Заради несполучливия първи опит, за второ поредно лято жълтите павета се пренареждат. Очакваният срок от

...
Булевард Цар Освободител остава затворен за ремонт. Заради несполучливия първи опит, за второ поредно лято жълтите павета се пренареждат. Очакваният срок от
Коментари Харесай

Удължен срок: Пренареждат жълтите павета до края на септември

Булевард  " Цар Освободител " остава затворен за ремонт. Заради несполучливия първи опит, за второ поредно лято жълтите павета се пренареждат. Очакваният срок от Столичната община за приключването на ремонта беше вчера.

Причината за ремонта на ремонта е некачествена класификация.

 
Всички материали, които се влагат и се употребяват се тестват, както в лаборатория, по този начин и тук на място. Следи се безусловно до милиметър основата. Геодезистите непрекъснато наблюдават за това нещо. Не са спирали сътрудниците нито събота, нито неделя да работят.
Ангел Джоргов, зам.-кмет на Столична община

Към този миг ремонтът към момента продължава, въпреки заявените от Столична община упования, че на 15-ти септември придвижването ще бъде пуснато, а заобикалния маршрут - в предишното.

“Спазват се всички софтуерни процеси и за няколко дни разлика избираме да се наредят качествено. Да не се постановат повече ремонтни действия и както виждате работите завършват. Ден, два, три, даваме си сметка, че това е главен столичен бул. – ще приключат напълно скоро ”, увери Джоргов.

В средата на юли стартира ремонтът на ремонта, а през тази седмица заместник- кметът на София увери, че до края на септември новото пренареждане на емблематичните павета ще завърши.

По-голямата част от ремонта на бул. „ Цар Освободител “ е завършил, само че остава един дребен сектор, който би трябвало да бъде завършен.

Дали участъкът от бул. " Цар Освободител "  около Народното събрание ще има късмета да бъде ремонтиран за 3-ти път предстои да разберем.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР